top of page

LESSEN

Kickboksen is een uitdagende sport waarmee je een conditie opbouwt, techniek leert & kracht versterkt. En dat altijd samen met je trainingspartners. Want niemand vindt het leuk om alleen te trainen, toch? 

Wij bieden verschillende lessen aan, zowel ochtendlessen als avondlessen.

Zie hier het lesrooster. 

Belangrijke mededeling: voor alle lessen dien je op voorhand in te schrijven d.m.v. onze virtuagym app. Te downloaden in de App store of Google Play store.  

KICKBOKSEN

Kickboksen vanaf 14/15 jaar. Hierin gaan we dieper in op het technische aspect van het kickboksen. En sluiten we de training af met een trappend of stotend toetje. voor zowel man als vrouw hierbij sparren we niet.

PADSTRAINING BOKSEN

Padstraining (training op kussens) waarbij we de kracht, precisie en snelheid van het stoten proberen te verbeteren. dit uitsluitend met de handen.

BOKSEN

Les waarbij we alleen focussen op het stoten, denk hierbij ook aan het voetenwerk, ontwijken en verdedigen van stoten.
Kickboksen is 70% stoten ( de Nederlandse stijl) dus bij deze les kan je dat verbeteren.

BOOTCAMP

Een uur lang aan je kracht en conditie werken door middel van leuke oefeningen, altijd in teamverband, en soms met gewichten en/of andere materialen. 

GIRLS ONLY KICKBOKSEN

Kickboksen voor vrouwen vanaf 14 jaar. Dames onder elkaar die werken aan hun conditie en kracht. We maken elke training uniek van buiten bootcamps(met mooi weer) tot aan bokszaktraingen. De lessen worden altijd door damestrainers.

 

PADSTRAINING KICKBOKSEN

Combineren op trap pads waarbij je meerder rondes kan doen. Geschikt voor wereldkampioenen en recreatieve beginners. 

PERSONAL TRAINING

Voor persoonlijke begeleiding op het gebied van techniek, afvallen, agressietraining, zelfverdediging, MMA en weerbaarheid kan je bij ons terecht. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan u vraagt wij draaien. Voor mee informatie,kan je contact met ons opnemen en kijk in de webshop voor prijzen en abonnementen.

 

Alleen op afspraak.

MMA

MMA staat voor Mixed Martial Arts. Het is een sport waarbij verschillende vechtsporten samen komen. Denk aan: het combineren van technieken uit worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen en boksen. 

BOKSZAK/PADS

De les voor alle niveaus! Conditioneel erg pittig en leuk om te doen samen met een maatje of met een leuke Ling Ho member die je nog niet kent. Prima les wanneer je net begint en een prima conditionele les voor de gevorderde kickbokser. 

WEDSTRIJDTRAINING

Training waarbij we focussen op:

techniek,strategie & uithoudingsvermogen. Voor deze les hoef je geen wedstrijd vechter te zijn of te willen worden. Mits je een goede basis hebt kan je hier ook aan mee doen en je techniek verbeteren. Aan het einde van de les doen we een paar rondes sparren.

 

bottom of page