top of page

LESROOSTER

Kickboksen is een uitdagende sport waarmee je een conditie opbouwt, techniek leert & kracht versterkt. En dat altijd samen met je trainingspartners. Want niemand vindt het leuk om alleen te trainen, toch? 

Wij bieden verschillende lessen aan, zowel ochtendlessen als avondlessen.

Zie hier het lesrooster. 

Belangrijke mededeling: voor alle lessen dien je op voorhand in te schrijven d.m.v. onze Ling Ho Gym app. Te downloaden in de App store of Google Play store.  

VRIJ TRAINEN

We hebben een POWER CORNER ingericht, waarbij je op bepaalde uren in de week vrij kan trainen om zelf krachttraining te doen. Op de volgende uren kan je vrij trainen: 

Ma. 09:00-12:00 | 16:00-20:20

Di 17:20-18:20 | 19:20-21:30

Woe 06:30-11:00 | 17:00-19:10 | 20:30-21:30

Do 06:30-11:00 | 17:00-21.30

Vr 06:30-11:00 | 17:30-19:30

Za 09:20-14:00

Zo 09:20-12:40 
 

GIRLS ONLY KICKBOKSEN

Kickboksen voor vrouwen vanaf 14 jaar. Dames onder elkaar die werken aan hun conditie en kracht. We maken elke training uniek met als hoofdthema kickboksen. De lessen worden altijd door dames trainers gegeven.

 

PADSTRAINING KICKBOKSEN

Combineren op trappads (arm kussens) waarbij je meerdere rondes kan doen. Geschikt voor wereldkampioenen en recreatieve beginners. Bij deze les wordt niet gespart en is ideaal als work-out en om de basis te leren.

PADSTRAINING BOKSEN

Padstraining (training op kleine kussens) waarbij we de kracht, precisie en snelheid van het stoten proberen te verbeteren. dit uitsluitend met de handen. Hierbij werk je met een partner en wordt er niet gespart. Deze les is ideaal als work-out en om de basis van het boksen beter te herhalen.
 

PERSONAL TRAINING

Voor persoonlijke begeleiding op het gebied van techniek, afvallen, agressietraining, zelfverdediging, MMA en weerbaarheid of Fitness doelen kan je bij ons terecht. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan u vraagt wij draaien. Voor mee informatie,kan je contact met ons opnemen en kijk in de webshop voor prijzen en abonnementen.

 

Alleen op afspraak.

MMA

MMA staat voor Mixed Martial Arts. Het is een sport waarbij verschillende vechtsporten samenkomen. Denk aan: het combineren van technieken uit worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen en boksen. De les wordt gegeven door ervaren vechters en zij zullen de focus het meeste hebben op het grondwerk of het naar de grond brengen van je tegenstander.
Geschikt voor ieder niveau en met een gemoedelijke sfeer in deze complexe sport.
Aan het einde van de les worden er een paar rondes gespart. Ook een les  Girls only MMA en een les  MMA striking

 

BOKSEN

Les waarbij we alleen focussen op het stoten, denk hierbij ook aan het voetenwerk, ontwijken en verdedigen van stoten. We werken bij deze les op elkaars handschoenen en of dekking, sparren is altijd een onderdeel van de les. 

POWER WOD

Een pittige work-out gefocust op krachttraining. WOD staat voor Work Out of the Day. Elke dag zullen we een leuke samenstelling van oefeningen geven. In deze training leer je vaardigheden om veilig de oefeningen uit te voeren & bepaalde spiergroepen aan te spreken. Geschikt voor alle niveaus.  

BOKSZAK/PADS

De les voor alle niveaus! Conditioneel erg pittig en leuk om te doen samen met een maatje of met een leuke Ling Ho member die je nog niet kent. Prima les wanneer je net begint en een prima conditionele les voor de gevorderde kickbokser. Deze les wordt altijd gegeven door twee enthousiaste trainers. Er wordt in deze les niet gespart

KICKBOKSEN

Kickboksen vanaf 14 jaar. Hierin gaan we dieper in op het technische aspect van het kickboksen. En we sluiten de training af met een trappend of stotend toetje.
Les is geschikt  voor mensen die geen beginners meer zijn en  zowel voor man als vrouw.
Hierbij sparren we niet.

 

KICKBOKSEN ADVANCED

Training waarbij we focussen op:

techniek,strategie & uithoudingsvermogen.  Ook is sparren altijd een onderdeel van de les. Voor deze les heb je minimaal een halfjaar (kick)bokservaring nodig. Je kan zowel als recreant, als wedstrijdvechter aan deze les deelnemen.

GIRLS ONLY ADVANCED

Kickboksen voor vrouwen vanaf 14 jaar die minimaal een halfjaar (kick)bokservaring ervaring hebben. In deze les focussen we wat meer op techniek. In deze lessen leer je wel zowel aanvallen als verdedigen.  Aan het einde van de les sparren we een aantal rondes. De lessen worden altijd door dames trainers gegeven.
 

bottom of page